Ajankohtaisia uutisia:

Hengitystuki-iltapäivä verkossa ja Helsingissä

Millaisia vaihtoehtoja hengityksen tukemiseen on? Milloin hengitystukihoito aloitetaan? Miten nopeasti hengityksen tukihoitoon tottuu? Millaisia maskeja on olemassa? Mitä on elämää ylläpitävä hengityslaitehoito? Voinko matkustella kun minulla on elämää ylläpitävä hengityslaite? Näihin ja moneen muuhun hengitystukea koskevaan kysymykseen saamme vastauksen torstaina 20.4. klo 15-17.

Aiheesta kertomassa ja kysymyksiin vastaamassa kuntoutusohjaaja Mari Lamminen HUS/Keuhkosairauksien pkl:lta, puheenjohtaja Jukka Sariola ja toiminnanjohtaja Liisa Rautanen Hengitystuki ry:stä, sekä kokemusasiantuntija Venla Räty.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Uudenmaan lihastautiyhdistyksen kanssa. Voit osallistua etänä Teamsin välityksellä tai tulla paikalle lihastautiyhdistyksen toimistolle Helsinkiin.

Voit ilmoittautua tapahtumaan Uudenmaan lihastautiyhdekselle: toimisto@uly.fi tai p. 040 833 9430. Ilmoittaudu mukaan ti 18.4. mennessä ja kerro samalla, tuletko paikan päälle vai osallistutko etänä.

Lisää uutisia:

Etäjuttutuokio 29.2. klo 16-17.30

Helmikuun juttutuokio järjestetään karkauspäivänä 29.2. alkaen klo 16. Aihe on vapaa, eli tervetuloa keskustelemaan! Juttutuokiot perustuvat vertaistukeen ja ne ovat suunnattu kaikille hengitystuen käyttäjille. Läheisetkin

Lue lisää »

Kohti yhdenvertaista yhteiskuntaa -seminaari

Tämän viikon alussa järjestettiin Kohti yhdenvertaista yhteiskuntaa -seminaari yhdistyksemme puheenjohtajan Jukka Sariolan 60-vuotis päivän kunniaksi. Tilaisuuden aluksi Jukka Sariolalle ojennettiin Tasavallan Presidentin myöntämä Suomen Leijonan

Lue lisää »

Lämmin kiitos

Vuosi 2023 on ollut vaiherikas niin maailmalla kuin yhdistyksessämmekin. Kiitos kaikille yhteydenottajille, yhteistyökumppaneille, hengityslaitteen käyttäjille ja teidän tukenanne työskenteleville sekä läheisille! Yhdessä olemme olleet enemmän.

Lue lisää »

Tervetuloa verkkosivuillemme!

Kaipaamme hieman palautetta sivustomme sisällöstä. Toivottavasti jaksat vastata yhteen kysymykseen.

Tietoa käytetään toimintamme kehittämiseen. Kiitos!

Skip to content