Hengitystuki-iltapäivä verkossa ja Helsingissä

Millaisia vaihtoehtoja hengityksen tukemiseen on? Milloin hengitystukihoito aloitetaan? Miten nopeasti hengityksen tukihoitoon tottuu? Millaisia maskeja on olemassa? Mitä on elämää ylläpitävä hengityslaitehoito? Voinko matkustella kun minulla on elämää ylläpitävä hengityslaite? Näihin ja moneen muuhun hengitystukea koskevaan kysymykseen saamme vastauksen torstaina 20.4. klo 15-17.

Aiheesta kertomassa ja kysymyksiin vastaamassa kuntoutusohjaaja Mari Lamminen HUS/Keuhkosairauksien pkl:lta, puheenjohtaja Jukka Sariola ja toiminnanjohtaja Liisa Rautanen Hengitystuki ry:stä, sekä kokemusasiantuntija Venla Räty.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Uudenmaan lihastautiyhdistyksen kanssa. Voit osallistua etänä Teamsin välityksellä tai tulla paikalle lihastautiyhdistyksen toimistolle Helsinkiin.

Voit ilmoittautua tapahtumaan Uudenmaan lihastautiyhdekselle: toimisto@uly.fi tai p. 040 833 9430. Ilmoittaudu mukaan ti 18.4. mennessä ja kerro samalla, tuletko paikan päälle vai osallistutko etänä.

Lisää ajankohtaisia uutisia:

Toimisto hiljenee kesäksi

On aika ladata akkuja työntäyteisen kevään jälkeen. Toimistomme on siis kiinni 22.6.-6.8. Kiireellisissä asioissa voit olla koko kesän yhteydessä toiminnanjohtaja Liisa Rautaseen liisa.rautanen@hengitystuki.fi tai 0500

Lue lisää »

Varautuminen häiriö- ja vaaratilanteisiin

THL on julkaissut sivuillaan tietoa vammaispalveluiden varautumisesta vakaviin häiriötilanteisiin ja poikkeustilanteisiin. Jokaisella taholla hyvinvointialueilla on oma roolinsa ja tehtävänsä varautumisessa. Sivu on tarkoitettu ensisijaisesti vammaispalveluille,

Lue lisää »

Tervetuloa verkkosivuillemme!

Kaipaamme hieman palautetta sivustomme sisällöstä. Toivottavasti jaksat vastata yhteen kysymykseen.

Tietoa käytetään toimintamme kehittämiseen. Kiitos!

Skip to content