Ajankohtaisia uutisia:

Heta-liiton valtuustovaaleissa useita elämää ylläpitävää hengitystukea käyttäviä ehdokkaita

Teksti Hetan vaalit sekä kulmissa mustia tai oransseja väripintoja koristeina

Yhdistyksemme iloitsee siitä, että Henkilökohtaisten avustajien työnanajien liiton eli Heta-liiton liittovaltuuston vaaliehdokkaina on useita elämää ylläpitävän hengitystuen kanssa eläviä ihmisiä. Jos olet liiton jäsen, käy äänestämässä jotakuta heistä!

Vammaispalvelulakiuudistus tulee avaamaan henkilökohtaisten avustajien työnantajana toimimisen mahdollisuuden jatkossa myös nykyisille hengityshalvausstatuksen omaajille, joten sekä Heta-liiton jäsenyys että liitossa vaikuttamine tulevat ajankohtaisiksi myös tälle ryhmälle. Olisi muutenkin hyvä, että liittovaltuustosta löytyisi aina henkilöitä, joilla on hengitystuen kanssa elämisestä kokemusta.

Heta-liiton valtuustovaalien äänestysaika on 3.–14.10.2022. Jokaiselle jäsenelle on lähetetty äänestyslipuke ja äänestysohjeet.

Heta-liiton valtuuston ehdokasasetteluun pääset tutustumaan tästä: https://heta-liitto.fi/heta/vaalit/ehdokkaatvaltuustovaaleissa/

Lisää uutisia:

Etäjuttutuokio 11.10. klo 16

Seuraava etäjuttutuokio järjestetään keskiviikkona 11.10. klo 16-17.30. Tule keskustelemaan vammaispalvelulakiuudistuksen uusimmista käänteistä. Voit purkaa tuntojasi, jakaa harmituksen ja kuulla muiden mietteet aiheesta. Juttutuokiot ovat suunnattu

Lue lisää »

Tervetuloa verkkosivuillemme!

Kaipaamme hieman palautetta sivustomme sisällöstä. Toivottavasti jaksat vastata yhteen kysymykseen.

Tietoa käytetään toimintamme kehittämiseen. Kiitos!

Skip to content