Ajankohtaisia uutisia:

Huomasithan että yhdistyksen säännöt ovat muuttuneet?

metallinen pykälä-symboli

Uuden nimen lisäksi Hengitystuki ry on saanut myös uudet säännöt.

Yhdistyksen tarkoitus ajan tasalle

Säännöissä päivitettiin yhdistyksen tarkoitus: se on nyt ”edistää elämää ylläpitävää hengityslaitetta käyttävien henkilöiden hyvinvointia, oikeuksia ja mahdollisuuksia elää turvallisten ja yhdenvertaisten palvelujen tuella oman näköistä elämää yhteiskunnan jäsenenä.”

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys tukee elämää ylläpitävää hengityslaitetta käyttävien itsenäistä ja yhdenvertaista elämää oikeuksien valvonnan, tiedon, neuvonnan sekä vertaistuen avulla.

Hallitusten toimintakauden aloitus vaihtuu kesään

Myös hallituksen toimikauden aloitus siirrettiin käynnistymään aina 1. heinäkuuta eli pian kesäkuussa pidettävän vuosikokouksen jälkeen, jotta uudet hallituksen jäsenet pääsisivät heti kiinni tehtäviinsä.

Etäkokoukset kirjattiin sääntöihin

Tärkeä muutos on myös etäkokousten mahdollistaminen. Se tuo toimintatavat nykypäivään.

Voit tutustua uusiin sääntöihin täältä: https://hengitystuki.fi/yhdistys/saannot/

Lisää uutisia:

Etäjuttutuokio 29.2. klo 16-17.30

Helmikuun juttutuokio järjestetään karkauspäivänä 29.2. alkaen klo 16. Aihe on vapaa, eli tervetuloa keskustelemaan! Juttutuokiot perustuvat vertaistukeen ja ne ovat suunnattu kaikille hengitystuen käyttäjille. Läheisetkin

Lue lisää »

Kohti yhdenvertaista yhteiskuntaa -seminaari

Tämän viikon alussa järjestettiin Kohti yhdenvertaista yhteiskuntaa -seminaari yhdistyksemme puheenjohtajan Jukka Sariolan 60-vuotis päivän kunniaksi. Tilaisuuden aluksi Jukka Sariolalle ojennettiin Tasavallan Presidentin myöntämä Suomen Leijonan

Lue lisää »

Lämmin kiitos

Vuosi 2023 on ollut vaiherikas niin maailmalla kuin yhdistyksessämmekin. Kiitos kaikille yhteydenottajille, yhteistyökumppaneille, hengityslaitteen käyttäjille ja teidän tukenanne työskenteleville sekä läheisille! Yhdessä olemme olleet enemmän.

Lue lisää »

Tervetuloa verkkosivuillemme!

Kaipaamme hieman palautetta sivustomme sisällöstä. Toivottavasti jaksat vastata yhteen kysymykseen.

Tietoa käytetään toimintamme kehittämiseen. Kiitos!

Skip to content