Taidetta ja bloggausta

Moi!

Veera Kuurlunti taidenäyttelyssään

Oon Veera 22v. Taiteilija ja bloggaaja Oulusta. 🙂Mua pyydettiin tekemään juttu tähän blogiin. 🙂

Sairastuin 2-vuotiaana aivokalvontulehdukseen jonka seurauksena tuli neliraaja- ja hengityshalvaus. En pystyny liikuttamaan itseäni kaulasta alaspäin. Olin 1,5v. sairaalassa,  jonka jälkeen kotiuduin pyörätuolin ja hengityskoneen kanssa, siitä lähtien mulla on ollu hoitorinki 24/7.

Oon ollu lapsesta asti kova menemään paikasta toiseen. Kävin 1 ja 2 luokat peruskoulussa jonka jälkeen siirryin erityiskouluun. 1-luokalta jäi mieleen että kiersin eri luokissa ja viereisen rakennuksen päiväkodissa kertomassa miksi oon pyörätuolissa ja hengityskoneessa, kukaan ei kiusannu mua kun tiesi syyn miks en voi kävellä. 🙂 Tästä 10v. myöhemmin sain idean alkaa kirjottaa blogia: Haluan jakaa tietoa että ”Vaikka onkin pyörätuolissa ja hengityskoneessa, voi tehä paljon samoja asioita mitä kävelevätkin”. 🙂 Musta tehtiin myös juttu Yle-uutisiin. 🙂Oon käyny monena vuonna Tivolissa, sirkuksessa, paljon shoppailemassa, harrastanu pyörätuolitanssia ja käyny festareilla Oulussa ja Helsingissä. 🙂

9-vuotiaana sain mun kaverilta synttärilahjaks TopModel-vihon mihin piirsin paperinukeille vaatteita. 12-vuotiaana kyllästyin kun ne paperinuket oli aina samassa asennossa joten aloin opettelemaan piirtää eri artisteja esim. Benjaminia, Robinia ja Selena Gomez:ia. 🙂 2017 menin ekaa kertaa Limingan taidekouluun. Nykyään taiteilen koulussa ja kotona, teen maalaus videoita Youtubeen, käyn festareilla ja artistien keikoilla, maalaan myös tilaustöitä . 🙂  Joskus käyn tanssikisoissa. Mun blogin nimessäkin lukee ”Taiteellista elämää” koska välillä elämässä pitää keksiä luovia ratkaisuja että pääsee kynnyksistä eteenpäin. 🙂


Linkit mun Someihin:
https://www.youtube.com/channel/UC36E_x2Pdf8HEmJuiWbAZcQ
https://www.instagram.com/corlunds_art/
https://veeranpaivakirjat-taiteellistaelamaa.blogspot.com/

Kommentit

Tervetuloa verkkosivuillemme!

Kaipaamme hieman palautetta sivustomme sisällöstä. Toivottavasti jaksat vastata yhteen kysymykseen.

Tietoa käytetään toimintamme kehittämiseen. Kiitos!

Skip to content