Tapahtumia

Yhdistys järjestää vuosittain useita kokoontumisia jäsenilleen. Lisätiedot löydät klikkaamalla yksittäistä tapahtumaa alla.

Sääntömääräinen vuosikokous Tampereella 8.6.

Hengitystuki ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään Tampereella Viola-kodissa torstaina 8.6. Tarkka paikka on Juhlatalonkatu 4, 33100 Tampere. Kokousmateriaalit lähetetään ilmoittautuneille. Lounas on tarjolla alkaen klo 12.00. Klo 13 Tuija Levälampi Fisher-Paykelilta esittelee

Lue lisää »

Webinaari 5.6. uudesta vammaispalvelulaista

Hengitystuki ry järjestää maanantaina 5.6.2023 klo 13-15 kaikille avoimen webinaarin  Hengityslaitteen varassa elävien henkilöiden palvelut tulevaisuudessa  Webinaari on suunnattu palvelujen järjestäjille ja tuottajille ja kaikille aihepiiristä kiinnostuneille.  Tilaisuudessa paneudutaan uuden

Lue lisää »

Jäsenristeily

Lähdemme taas merille! Matka Tallinnaan on tarjolla torstaina 24.8. Lähtö on Helsingistä klo 10.30, ja palaamme takaisin klo 19.30. Tallinnassa aikaa on neljä tuntia shoppailuun, museokäynteihin tai vain kaupungista nauttimiseen.

Lue lisää »

Hengitystuki-iltapäivä verkossa ja Helsingissä

Millaisia vaihtoehtoja hengityksen tukemiseen on? Milloin hengitystukihoito aloitetaan? Miten nopeasti hengityksen tukihoitoon tottuu? Millaisia maskeja on olemassa? Mitä on elämää ylläpitävä hengityslaitehoito? Voinko matkustella kun minulla on elämää ylläpitävä hengityslaite?

Lue lisää »
Skip to content