Ajankohtaisia uutisia:

Uusi järjestösihteeri aloittaa!

Hei!

Olen yhdistyksen uusi osa-aikainen järjestösihteeri Venla. Täysin uusi en yhdistyksen toiminnassa ole, koska ehdin aiemmin viettää monta vuotta sen hallituksessa. Erilaiset vammaisjärjestöt ovat myös tuttuja usean vuosikymmenen ajalta, samoin hengitykseen liittyvät ongelmat. Trakeostomia ja yöllinen hengitystuki ovat osa elämääni. Olen myös usean avustajan työnantaja. Henkilökohtainen apu eri muotoineen on ollut kiinnostuksen kohteeni jo pidemmän aikaa.

Työni yhdistyksessä tulee olemaan vaihtelevaa. Autan esimerkiksi tapahtumien järjestämisessä ja otan vastuuta yhdistyksen viestinnästä. Aikaisempi työkokemukseni onkin nimenomaan sähköisen viestinnän parissa.

Olen tosiaan osa-aikainen työntekijä, ja minulla on hyvin satunnaiset työajat. Parhaiten tavoitat minut sähköpostilla venla.raty@hengityslaitepotilaat.fi.

Lisää uutisia:

Harmaa näyttely kiinnosti

  Viime lauantaina oli yhdistyksemme ensimmäinen joulutapaaminen kasvokkain muutamaan vuoteen. Keräännyimme ensin Amos Rexiin katsomaan Hans Op de Beeckin näyttelyä Hiljainen paraati. Sen harmaat veistokset

Lue lisää »

Vammaispalvelulakiesityksen käsittely eduskunnassa venyy

Valtioneuvosto on joutunut toteuttamaan väliaikaisia toimia vammaispalvelulakiesityksen käsittelyn viivästymisen takia. Hallitus antoi 24.11.2022 kehitysvammalakia koskevan lakiesityksen, jolla huolehditaan hyvinvointialueiden toiminnan käynnistyessä 1.1.2023 tarvittavista välttämättömistä lakimuutoksista

Lue lisää »
Skip to content