Ajankohtaisia uutisia:

Uusi järjestösihteeri aloittaa!

Hei!

Olen yhdistyksen uusi osa-aikainen järjestösihteeri Venla. Täysin uusi en yhdistyksen toiminnassa ole, koska ehdin aiemmin viettää monta vuotta sen hallituksessa. Erilaiset vammaisjärjestöt ovat myös tuttuja usean vuosikymmenen ajalta, samoin hengitykseen liittyvät ongelmat. Trakeostomia ja yöllinen hengitystuki ovat osa elämääni. Olen myös usean avustajan työnantaja. Henkilökohtainen apu eri muotoineen on ollut kiinnostuksen kohteeni jo pidemmän aikaa.

Työni yhdistyksessä tulee olemaan vaihtelevaa. Autan esimerkiksi tapahtumien järjestämisessä ja otan vastuuta yhdistyksen viestinnästä. Aikaisempi työkokemukseni onkin nimenomaan sähköisen viestinnän parissa.

Olen tosiaan osa-aikainen työntekijä, ja minulla on hyvin satunnaiset työajat. Parhaiten tavoitat minut sähköpostilla venla.raty@hengityslaitepotilaat.fi.

Lisää uutisia:

Koronainfoa päivitetty

Näiden sivujen koronatietopakettia on päivitetty verisuonitukosriskin oma-arviointia ja Paxlovid-viruslääkkeen sopivuutta koskevalla tiedolla. Käy tutustumassa! https://hengitystuki.fi/tietoa/koronainfo

Lue lisää »
Skip to content