Ajankohtaisia uutisia:

Voimaa musiikista -etäryhmä to 28.10.

Minkä kappaleen haluaisit kuulla juuri nyt? Mistä biiseistä saat voimaa? Torstaina 28.10. klo 17–18.30 kokoontuu taas etänä hyvän mielen musiikkiryhmä, jossa kuuntelemme toistemme toivekappaleita ja juttelemme niistä. Kaikenlainen musiikki on tervetullutta! Ryhmän vetäjä, järjestöassistentti Minna soittaa kappaleet Youtubesta jakamalla tietokoneensa näkymän.

Jos etäyhteyden käyttö tuntuu vieraalta, ota yhteyttä Minnaan, ja sovitaan aika sen kokeiluun. Vapaamuotoiseen ryhmään voi tulla vain kuuntelemaan, ja liittyä voi osaksikin aikaa. Ryhmä järjestetään yhteistyössä Uudenmaan Lihastautiyhdistyksen kanssa, ja sinne ovat tervetulleita myös läheiset.

Lähetä yksi tai useampi musiikkitoive etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä: minna.mustonen@hengityslaitepotilaat.fi tai puh. 050 553 9116. Ilmoittautuneet saavat Teams-liittymislinkin. Suora liittymislinkki ja liittymisohjeet löytyvät alta. Tervetuloa!

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Liittymisohjeet:

  1. Klikkaa yllä oleva linkkiä ”Liity kokoukseen napsauttamalla tästä”.
  2. Jos liityt tietokoneella etkä ole ladannut sovellusta, valitse vaihtoehto ”Jatka tällä selaimella”.
  3. Jos liityt puhelimella etkä ole ladannut sovellusta, valitse selaimen yläkulman valikosta ”Tietokonesivusto” ja valitse sivulta vaihtoehto ”Jatka tällä selaimella”. Näkymä on kuitenkin parempi, jos lataat sovelluksen. Siihen on ohjeet lopussa.
  4. Kun Teams kysyy lupaa mikrofonin ja kameran käyttöön, salli se.
  5. Syötä kenttään haluamasi nimimerkki. Nimimerkkisi näkyy muille osallistujille.
  6. Sulje halutessasi kamera ja mikrofoni etukäteen näpäyttämällä niiden symboleja. Kun niissä on poikkiviiva, ne ovat kiinni.
  7. Valitse lopuksi ”Liity nyt”.

Ohjeet sovelluksen lataamiseen puhelimelle:

Jos sinulla ei vielä ole mobiilisovellusta, liittymislinkki ehdottaa sinua lataamaan sen sovelluskaupasta. Klikkaa linkkiä tai mene sovelluskauppaan, ja lataa Microsoft Teams -sovellus. Avattuasi sovelluksen, valitse vaihtoehto ”Rekisteröidy ilmaiseksi”, ja sen jälkeen ”Henkilökohtainen tili”. Luo tili antamalla tarvittavat tiedot. Klikkaa taas sähköpostin linkkiä, jolloin kokouksen pitäisi avautua sovelluksen kautta.

Lisää uutisia:

Etäjuttutuokio 29.2. klo 16-17.30

Helmikuun juttutuokio järjestetään karkauspäivänä 29.2. alkaen klo 16. Aihe on vapaa, eli tervetuloa keskustelemaan! Juttutuokiot perustuvat vertaistukeen ja ne ovat suunnattu kaikille hengitystuen käyttäjille. Läheisetkin

Lue lisää »

Kohti yhdenvertaista yhteiskuntaa -seminaari

Tämän viikon alussa järjestettiin Kohti yhdenvertaista yhteiskuntaa -seminaari yhdistyksemme puheenjohtajan Jukka Sariolan 60-vuotis päivän kunniaksi. Tilaisuuden aluksi Jukka Sariolalle ojennettiin Tasavallan Presidentin myöntämä Suomen Leijonan

Lue lisää »

Lämmin kiitos

Vuosi 2023 on ollut vaiherikas niin maailmalla kuin yhdistyksessämmekin. Kiitos kaikille yhteydenottajille, yhteistyökumppaneille, hengityslaitteen käyttäjille ja teidän tukenanne työskenteleville sekä läheisille! Yhdessä olemme olleet enemmän.

Lue lisää »

Tervetuloa verkkosivuillemme!

Kaipaamme hieman palautetta sivustomme sisällöstä. Toivottavasti jaksat vastata yhteen kysymykseen.

Tietoa käytetään toimintamme kehittämiseen. Kiitos!

Skip to content