Ajankohtaisia uutisia:

Voisiko saada neljännen rokotuksen?

valkoisessa hanskassa oleva käsi, joka pitelee koronarokotuspurkkia

THL on laajentanut suositusta neljännen rokotuksen saavien ryhmistä maaliskuussa. Immuunipuutteisten henkilöiden lisäksi myös yli 80-vuotiaille annetaan neljäs rokote suojaamaan vakavalta koronataudilta, sillä kolmannen rokotteen teho heikkenee ajan myötä.

Moni elämää ylläpitävän hengityslaitteen käyttäjä on varmaankin myös pohtinut, tarvitsisiko lisäsuojaa. Yhdistyksemme tietoon on tullut, että myös hengityshalvausstatuksen omaaville henkilöille on ainakin yhdessä sairanhoitopiirissä annettu neljänsiä rokotteita. Ainakin yksi ilman statusta hengityslaitetta käyttävä on myös onnistunut perustelemaan rokotuksensa tarpeellisuuden.

Lääkärihän voi perustelluin syin poiketa yleisistä rokotussuosituksista ja todeta kirjallisesti, että kyseinen potilas tarvitsee yksilöllisen terveydentilansa vuoksi neljännen rokotteen. Jos siis pohdit asiaa omalla kohdallasi, keskustele hoitavan lääkärisi kanssa.

Lisää uutisia:

Etäjuttutuokio 11.10. klo 16

Seuraava etäjuttutuokio järjestetään keskiviikkona 11.10. klo 16-17.30. Tule keskustelemaan vammaispalvelulakiuudistuksen uusimmista käänteistä. Voit purkaa tuntojasi, jakaa harmituksen ja kuulla muiden mietteet aiheesta. Juttutuokiot ovat suunnattu

Lue lisää »

Tervetuloa verkkosivuillemme!

Kaipaamme hieman palautetta sivustomme sisällöstä. Toivottavasti jaksat vastata yhteen kysymykseen.

Tietoa käytetään toimintamme kehittämiseen. Kiitos!

Skip to content