Hengitystuki ry

Ajankohtaisia uutisia:

Jäsenkirje 4/22 lähetetty

Vuoden neljäs jäsenkirje on nyt lähetetty. Hankimme alkusyksystä uuden jäsenrekisteriohjelman, ja nyt testaamme sen sähköpostiominaisuuksia. Saat siis todennäköisesti jäsenkirjeen kaksi kertaa, koska lähetämme jäsenkirjeet myös vanhalla tavalla.

Uusi jäsenrekisteri on helpompi ylläpitää ja käyttää. Jäsenkirjeet tulevat jatkossa palveluntarjoajan automaattisesta osoitteesta broadcast@floapps.com.

Mikäli jäsenkirjettä ei kuitenkaan näy sähköpostissasi ollenkaan, ole yhteydessä järjestösihteeriin venla.raty@hengityslaitepotilaat.fi tai 050 5321 001. Hän selvittää asiaa parhaan mukaan.

Järjestösihteeriin voi olla yhteydessä myös, jos jäsenkirje on tullut väärään osoitteeseen tai se näyttää oudolta, tai sinulla on muuta palautetta jäsenkirjeistä.

Löydät jäsenkirjeen myös alta

jasenkirje-lokakuu-22-

Lisää uutisia:

WhatsApp on hyvä paikka keskustelulle

Kaipaatko vertaistukea? Yhdistys on avannut jäsenilleen ja heidän läheisilleen keskustelupaikan WhatsAppissa. Siellä voi keskustella kaikesta mieltä painavasta, vuorokaudenajasta riippumatta. Voit pyytää liittymistä laittamalla sähköpostia anna.valta@hengitystuki.fi.

Lue lisää »

Vammaiskortti -tietoiskut keväällä 2024

Nyt kun hengityshalvauspäätöskin oikeuttaa vammaiskortin A-merkintään, kannattaa korttiin tutustua tarkemmin. Alla olevista tapahtumista saat kattavasti tietoa aiheesta! Keväällä 2024 järjestetään kaksi tietoiskua. Tietoiskuissa saat tietoa

Lue lisää »

Tervetuloa verkkosivuillemme!

Kaipaamme hieman palautetta sivustomme sisällöstä. Toivottavasti jaksat vastata yhteen kysymykseen.

Tietoa käytetään toimintamme kehittämiseen. Kiitos!

Skip to content