Hengitystuki ry

Tukea

Yhdistys tarjoaa tietoa ja vertaistukea elämää ylläpitävän hengityslaitteen käyttäjille sekä heidän läheisilleen. Ota yhteys toiminnanjohtajaan tai hallituksen jäseniin saadaksesi lisätietoa. Saat lisätietoa myös alta.

NEUVONTA ARJEN ASIOISSA

Yhdistys tarjoaa tietoa, tukea ja neuvontaa elämää ylläpitävän hengityslaitteen käyttäjille arjen askarruttavissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa sekä hengityshalvausstatukseen suunnitteilla olevassa lainsäädäntövalmistelussa ja tulevissa palveluja koskevissa muutoksissa.

Ota yhteyttä kehittämispäällikkö Ilka Haarni 045-1515448
ilka.haarni(at)hengitystuki.fi
tai toiminnanjohtaja Liisa Rautanen liisa.rautanen(at)hengitystuki.fi

Neuvonnalla ei ole erillistä puhelinaikaa vaan voit ottaa yhteyttä virka-aikana.

LAKINEUVONTAA

LAKI-NEUVONTAA

Kynnys ry antaa maksutonta juridista neuvontaa asioissa, jotka liittyvät vammaisuuteen tai sairauteen.

Aukioloajat ja yhteystiedot löydät osoitteesta https://kynnys.fi/toiminta/juridinen-neuvonta/

Heta-liiton kaikille avoin neuvontapalvelu Heta-Help opastaa henkilökohtaisten avustajien työnantaja-asioissa. Aukioloajat ja yhteydenottotavat löydät https://heta-liitto.fi/neuvontapalvelut/hetahelp/

Heta-liitto tarjoaa henkilökohtaisten avustajien työnantajina toimiville jäsenilleen lakineuvontaa. Katso tarkemmin https://heta-liitto.fi/neuvontapalvelut/jasenten-lakipalvelut/

ETÄJUTTUtuokiot

ETÄJUTTU-tuokiot

Yhdistys järjestää etäjuttutuokioita hengitystukea käyttäville ja heidän läheisilleen. Tarkemmat tiedot löydät juttutuokioiden omalta sivulta.

Whatsapp-ryhmät

Vertaistukea saa myös WhatsApp-ryhmässämme. Lisätiedot ja ohjeita löydät erilliseltä sivulta.

Vertaistukea elämää ylläpitävän hengityslaitteen käyttäjille

Vertaistukea

Vertais-tukea

Yhdistys tarjoaa vertaistukea ja kokemustietoa elämää ylläpitävän hengityslaitteen käyttäjille. Ota yhteys toiminnanjohtajaan tai hallituksen jäseniin saadaksesi lisätietoa.

Tarjoamme vertaistukea sekä kasvokkain että verkon välityksellä.

Yhdistyksen tapahtumat ja tilaisuudet tarjoavat mahdollisuuden tutustua muihin hengityslaitteen käyttäjiin ja jakaa vertaiskokemuksia.

Mikäli sinulle suunnitellaan invasiivista hengitystukea, katso myös https://hengitystuki.fi/vertaistuki-ja-tieto-auttaa-uudessa-tilanteessa/

Facebook-ryhmä Henkkarit

Elämää ylläpitävän hengityslaitteen käyttäjille tarkoitettu suljettu Facebook-ryhmä ajatusten ja kokemusten vaihtoon: Tervetuloa mukaan!
Facebookissa sijaitseva ryhmä Henkkarit on kaikille hengityslaitetta itse käyttäville tarkoitettu vertaisryhmä. Vertaisten kanssa keskustellessa saa hyödyllistä tietoa ja vinkkejä, joita muuten ei välttämättä olisi tarjolla. Kohtalotoveri ymmärtää usein muita paremmin, mitä elämä hengityslaitteen kanssa on
Ryhmä on yksityinen, eli sen keskusteluja eivät näe kuin ryhmän jäsenet.

Ryhmään pääset mukaan osoitteessa https://www.facebook.com/groups/191377110601

Tervetuloa verkkosivuillemme!

Kaipaamme hieman palautetta sivustomme sisällöstä. Toivottavasti jaksat vastata yhteen kysymykseen.

Tietoa käytetään toimintamme kehittämiseen. Kiitos!

Skip to content