Tukea

Yhdistys tarjoaa tietoa ja vertaistukea elämää ylläpitävän hengityslaitteen käyttäjille sekä heidän läheisilleen. Ota yhteys toiminnanjohtajaan tai hallituksen jäseniin saadaksesi lisätietoa. Saat lisätietoa myös alta.

NEUVONTA ARJEN ASIOISSA

Yhdistys tarjoaa tietoa, tukea ja neuvontaa elämää ylläpitävän hengityslaitteen käyttäjille arjen askarruttavissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa sekä hengityshalvausstatukseen suunnitteilla olevassa lainsäädäntövalmistelussa ja tulevissa palveluja koskevissa muutoksissa.

Ota yhteyttä kehittämispäällikkö Ilka Haarni 045-1515448
ilka.haarni(at)hengitystuki.fi
tai toiminnanjohtaja Liisa Rautanen liisa.rautanen(at)hengitystuki.fi

Neuvonnalla ei ole erillistä puhelinaikaa vaan voit ottaa yhteyttä virka-aikana.

LAKINEUVONTAA

LAKI-NEUVONTAA

Kynnys ry antaa maksutonta juridista neuvontaa asioissa, jotka liittyvät vammaisuuteen tai sairauteen.

Päivystysaika ma ja to klo 9-12 ja 13-16 (Maanantain neuvonnasta vastaa väliaikaisesti Matti Koikkalainen, puh. 040 352 1604).

Välimaa Mika, lakimies
GSM 045 7731 0105
s-posti: mika.valimaa(at)kynnys.fi

Melaku Yodit, sosiaalityöntekijä
yodit (at) assistentti.info
GSM 040 940 1479

Lisäksi Assistentti.info
Terhi Toikkanen
lakimies
Keskiviikko klo 13-16
045 773 24104

Neuvontatilanteessa annetut neuvot perustuvat kysyjän olosuhteistaan antamiin tietoihin. Neuvonta ei laadi asiakirjoja asiakkaan puolesta, eikä edusta asiakasta mahdollisissa edunvalvonnan tilanteissa.

Heta-liiton kaikille avoin neuvontapalvelu Heta-Help opastaa henkilökohtaisten avustajien työnantaja-asioissa. Aukioloajat ja yhteydenottotavat löydät https://heta-liitto.fi/neuvontapalvelut/hetahelp/

Heta-liitto tarjoaa henkilökohtaisten avustajien työnantajina toimiville jäsenilleen lakineuvontaa. Katso tarkemmin https://heta-liitto.fi/neuvontapalvelut/jasenten-lakipalvelut/

Vertaistukea elämää ylläpitävän hengityslaitteen käyttäjille

Vertaistukea

Vertais-tukea

Yhdistys tarjoaa vertaistukea ja kokemustietoa elämää ylläpitävän hengityslaitteen käyttäjille. Ota yhteys toiminnanjohtajaan tai hallituksen jäseniin saadaksesi lisätietoa.

Tarjoamme vertaistukea sekä kasvokkain että verkon välityksellä.

Yhdistyksen tapahtumat ja tilaisuudet tarjoavat mahdollisuuden tutustua muihin hengityslaitteen käyttäjiin ja jakaa vertaiskokemuksia.

Mikäli sinulle suunnitellaan invasiivista hengitystukea, katso myös https://hengitystuki.fi/vertaistuki-ja-tieto-auttaa-uudessa-tilanteessa/

Facebook-ryhmä Henkkarit

Elämää ylläpitävän hengityslaitteen käyttäjille tarkoitettu suljettu Facebook-ryhmä ajatusten ja kokemusten vaihtoon: Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa verkkosivuillemme!

Kaipaamme hieman palautetta sivustomme sisällöstä. Toivottavasti jaksat vastata yhteen kysymykseen.

Tietoa käytetään toimintamme kehittämiseen. Kiitos!

Skip to content