Hengitystuki ry

Toimintaa

Hengitystuki ry järjestää jäsentapaamisia ja erilaisia tilaisuuksia. Katso tapahtumakalenterista lähimmät! Tietoa saa myös jäsenkirjeiden ja somen kautta. Tule mukaan tapaamaan muita elämää ylläpitävää hengityslaitetta käyttäviä, saamaan tietoa ja vaihtamaan kokemuksia! Uusin tieto ja vertaistuki on monella tavalla voimaannuttavaa ja kohtalotoveruudesta voi saada paljon irti. Myös läheiset ovat lämpimästi tervetulleita.

Yhdistyksen toimintaan kuuluvat myös seminaarit ja webinaarit, joissa käsitellään elämää ylläpitävän hengityslaitteen käyttäjien palveluita ja hengitystukihoitoa. Tarjoamme myös täydennyskoulutusta palvelujen järjestäjille ja työntekijöille käyttäjänäkökulmasta.

Tilaisuudet ja tapahtumat

Tilaisuudet ja tapahtumat

Etäjuttutuokio

torstai 15.8.2024 16:00

-17:30

Seuraava juttutuokio järjestetään kesän jälkeen 15.8. alkaen klo 16. Aihe on vapaa, eli tervetuloa keskustelemaan! Juttutuokiot perustuvat vertaistukeen ja ne ovat suunnattu kaikille hengitystuen käyttäjille. Läheisetkin ovat tervetulleita osallistumaan. Tervetuloa juttelemaan etänä tai vain kuuntelemaan!...
Etäjuttutuokio

UUTISIA

Hengitystuki ry:n hallitus

Yhdistyksemme vuosikokous päätti, että yhdistyksen hallitus jatkaa työskentelyä nykykokoonpanossaan. Onnittelut kaikille uudelleen mukaan valituille! Pääset tutustumaan hallituksen jäseniin tästä.

...

Toimisto hiljenee kesänviettoon

Hengitystuki ry toivottaa kaikille leppoisaa ja rentoa juhannista! Juhannuksen myötä toimisto hiljenee kesänviettoon. Osa-aikainen järjestöavustajamme Anna työskentelee kuitenkin myös heinäkuussa. ...

Kotisivuja on järjestelty

Hengitystuki ry:n kotisivuja on järjestelty hiukan uusiksi. Löydät nyt toivottavasti aiempaa helpommin tarvitsemaasi tietoa, kun tieto on ryhmitelty tarkemmin. Käy ...

Saavutettava pelaaminen

Pelaaminen on koko perheelle sopiva harrastus. Voit keskustella saavuttettavasta pelaamisesta muiden kanssa suomeksi Discord-kanavalla.

Turvallisemman ja toimivan tapahtuman periaatteet

Me Hengitystuki ry:ssä haluamme tarjota kaikille turvallisemman tavan osallistua tapahtumiimme.

Turvallisemmilla tapahtumilla vahvistetaan erityisesti haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten ja ihmisryhmien osallisuutta.
Jokaisella on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi tapahtumissa ilman pelkoa epäasiallisesta käytöksestä. Pyydämme kaikkia tapahtumiimme osallistuvia sitoutumaan turvallisemman tilan ja tapahtuman periaatteisiimme.

Skip to content