Hengitystuki ry

Toimintaa

Hengitystuki ry järjestää jäsentapaamisia ja erilaisia tilaisuuksia. Tieto niistä kulkee pääasiassa  jäsenkirjeiden ja Facebook-sivun kautta. Tule mukaan tapaamaan muita elämää ylläpitävää hengityslaitetta käyttäviä, saamaan tietoa ja vaihtamaan kokemuksia! Uusin tieto ja vertaistuki on monella tavalla voimaannuttavaa ja kohtalotoveruudesta voi saada paljon irti. Myös läheiset ovat lämpimästi tervetulleita.

Yhdistyksen toimintaan kuuluvat myös seminaarit ja webinaarit, joissa käsitellään elämää ylläpitävän hengityslaitteen käyttäjien palveluita ja hengitystukihoitoa. Tarjoamme myös täydennyskoulutusta palvelujen järjestäjille ja työntekijöille käyttäjänäkökulmasta.

AJANKOHTAISTA

AJANKOH-TAISTA

Laita oma nimesi näkyville yhdistyksen WhatsApp-ryhmiin

Yhdistyksen Whatsapp-ryhmät ovat toiminnassa! Ryhmiä on kaksi erilaista – yksi vertaistuelle ja keskinäiselle jutustelulle sekä toinen ryhmä yhdistyksen tiedotukseen. Löydät ryhmiin liittymiseen ohjeet tästä linkistä: https://hengitystuki.fi/whatsapp-ryhmissa-vertaistukea-ja-tiedotusta/

Lue lisää »

WhatsApp on hyvä paikka keskustelulle

Kaipaatko vertaistukea? Yhdistys on avannut jäsenilleen ja heidän läheisilleen keskustelupaikan WhatsAppissa. Siellä voi keskustella kaikesta mieltä painavasta, vuorokaudenajasta riippumatta. Voit pyytää liittymistä laittamalla sähköpostia anna.valta@hengitystuki.fi.

Lue lisää »

Yhdistyksessä tapahtuu

Yhdistyk-sessä tapahtuu

Etäjuttutuokio 4.4. klo 16-17.30 

Olet tervetullut rentoon vertaistapaamiseemme etänä. Keskustellaan arkisista asioista ja päivän polttavista puheenaiheista yhdessä. Voimme myös jutella kaikesta muusta mielen päällä olevasta.  Juttutuokiot ovat suunnattu kaikille

Lue lisää »

Yhdistyksen kannanotot ja Lausunnot

Yhdistyk-sen kannan-otot ja Lausunnot

Turvallisemman ja toimivan tapahtuman periaatteet

Turval-lisemman ja toimivan tapahtu-man periaat-teet

Me Hengitystuki ry:ssä haluamme tarjota kaikille turvallisemman tavan osallistua tapahtumiimme.

Turvallisemmilla tapahtumilla vahvistetaan erityisesti haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten ja ihmisryhmien osallisuutta.
Jokaisella on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi tapahtumissa ilman pelkoa epäasiallisesta käytöksestä. Pyydämme kaikkia tapahtumiimme osallistuvia sitoutumaan turvallisemman tilan ja tapahtuman periaatteisiimme.

Tervetuloa verkkosivuillemme!

Kaipaamme hieman palautetta sivustomme sisällöstä. Toivottavasti jaksat vastata yhteen kysymykseen.

Tietoa käytetään toimintamme kehittämiseen. Kiitos!

Skip to content