Hengitystuki ry

Ajankohtaisia uutisia:

Vertaistukea ja tiedotusta WhatsAppissa

Hengitystuki ry:n tavoittaa nykyään myös WhatsApp-sovelluksen kautta.

Haluamme tarjota paikan, jossa voi jutella ja saada vertaistukea matalla kynnyksellä. WhatsApp on nykyään hyvin monella jo käytössä, joten se on helppo tapa tarjota lisäpalveluja kohderyhmillemme. Vertaistukea saat myös Facebookissa ryhmissä Henkkarit ja Henkkareiden läheiset.

Tarjoamme jäsenillemme ja heidän läheisilleen kaksi ryhmää:

  1. Yhdistys tiedottaa kertoo ajankohtaisimmat asiat yhdistyksen toiminnasta. Mukaan pääset klikkaamalla https://chat.whatsapp.com/KvqYlVbKpE86JojsHe4zyK.
  2. Vertaistukea ja jutustelua on kohtauspaikka kaikille elämää ylläpitävää hengityslaitetta käytäville ja heidän läheisilleen. Pyydä siihen liittymistä laittamalla sähköpostia anna.valta@hengitystuki.fi. Muista liittää mukaan nimesi ja kännykkänumerosi.

WhatsApp on ilmainen sovellus, joka mahdollistaa keskustelun sekä kännykällä että tietokkoneella. Sen käyttöönotto vaatii kännykän. Lisäohjeita löydät sivuiltamme osoitteesta https://hengitystuki.fi/whatsapp-ryhmissa-vertaistukea-ja-tiedotusta/

Myös järjestöavustajamme Anna on apunasi, jos tulee kysyttävää. Hänet saat kiinni parhaiten sähköpostilla anna.valta@hengitystuki.fi sekä puhelimella 050 336 6682.

Kuten muussakin toiminnassamme, yhdistyksen ylläpitämissä ryhmissä noudatetaan turvallisemman ja toimivan tapahtuman periaatteita.

Lisää uutisia:

Laita oma nimesi näkyville yhdistyksen WhatsApp-ryhmiin

Yhdistyksen Whatsapp-ryhmät ovat toiminnassa! Ryhmiä on kaksi erilaista – yksi vertaistuelle ja keskinäiselle jutustelulle sekä toinen ryhmä yhdistyksen tiedotukseen. Löydät ryhmiin liittymiseen ohjeet tästä linkistä: https://hengitystuki.fi/whatsapp-ryhmissa-vertaistukea-ja-tiedotusta/

Lue lisää »

WhatsApp on hyvä paikka keskustelulle

Kaipaatko vertaistukea? Yhdistys on avannut jäsenilleen ja heidän läheisilleen keskustelupaikan WhatsAppissa. Siellä voi keskustella kaikesta mieltä painavasta, vuorokaudenajasta riippumatta. Voit pyytää liittymistä laittamalla sähköpostia anna.valta@hengitystuki.fi.

Lue lisää »

Vammaiskortti -tietoiskut keväällä 2024

Nyt kun hengityshalvauspäätöskin oikeuttaa vammaiskortin A-merkintään, kannattaa korttiin tutustua tarkemmin. Alla olevista tapahtumista saat kattavasti tietoa aiheesta! Keväällä 2024 järjestetään kaksi tietoiskua. Tietoiskuissa saat tietoa

Lue lisää »

Tervetuloa verkkosivuillemme!

Kaipaamme hieman palautetta sivustomme sisällöstä. Toivottavasti jaksat vastata yhteen kysymykseen.

Tietoa käytetään toimintamme kehittämiseen. Kiitos!

Skip to content