Ajankohtaisia uutisia:

Infektiokausi lähestyy

oranssiturkooseja koronaviruspalloja tummalla taustalla

Erilaisia flunssia ja koronaa on taas paljon liikkeellä. Influenssarokotus ja koronan tehosterokotus ovat tarjolla riskiryhmille. Työntekijöidenkin olisi tartuntojen välttämiseksi hyvä käyttää hanskoja ja maskeja ainakin silloin, kun epäilevät altistuneensa koronalle. Myös kotitestien tekeminen voi olla sekä hyödyllistä että tarpeellista. Niin influenssa kuin koronakin voivat edelleen olla elämää ylläpitävää hengityslaitetta käyttäville vaikeita ja vakavia tauteja.

Tartunnan välttämiseksi myös hengityslaitteen suodattimien tavanomaista tiheämpi vaihtaminen ja tartuntatilanteeseen sopivat suodattimet voivat olla hyödyksi.

Pitäkää toisistanne siis hyvää huolta, hengityslaitteen käyttäjät ja työntekijät!

Lisää uutisia:

Etäjuttutuokio 11.1. klo 16-17.30

EtäjVapaamuotoiset etäjuttutuokiot jatkuvat tammikuussa! Torstaina 11.1. keräännymme taas Teams-yhteydellä keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Jaetaan hyviä juttuja siitä, miten voi valvoa etujaan. Ja jutellaan muutenkin sen mukaan,

Lue lisää »

Presidentinvaalit 2024 ja kotiäänestys

Kotona voi äänestää ennakkoon, jos äänestäjän kyky liikkua ja toimia on siinä määrin rajoittunut, ettei hän pääse ennakkoäänestyspaikkaan tai vaalipäivänä äänestyspaikkaan ilman kohtuuttomia vaikeuksia. Kotiäänestyksessä

Lue lisää »

Pyydä tietoihisi riskimerkintää

Jos käytät elämää ylläpitävää hengityslaitetta, on kaikkien terveydenhuollon ammattilaisten tärkeä ymmärtää miten toimia kanssasi päivystys- ja akuuttitilanteissa varsinkin silloin, jos et itse pysty kertomaan tilanteestasi.

Lue lisää »

Tervetuloa verkkosivuillemme!

Kaipaamme hieman palautetta sivustomme sisällöstä. Toivottavasti jaksat vastata yhteen kysymykseen.

Tietoa käytetään toimintamme kehittämiseen. Kiitos!

Skip to content