Ajankohtaisia uutisia:

Joulutapaaminen lauantaina 2.12. Helsingissä

Joulutapaaminen on tänä vuonna musiikkipainotteinen. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen konsertin, ja sitä ennen lounaan. Molemmat ovat Musiikkitalossa, Helsingin keskustassa.

Tuliset tenorit ja Suloiset sopraanot: Meidän joulu – 10 v. juhlakonsertti

Johanna Försti, Maria Lund, Pentti Hietanen, Tomi Metsäketo sekä Jukka Nykäsen 10-henkinen orkesteri

Rakastetut Tuliset tenorit ja Suloiset sopraanot lumoavat yleisönsä juhlakiertueella vuoden ihanimman juhlan sävelin. Monipuolinen ohjelmisto ja suvereeni osaaminen yhdistyy taitavaksi kokonaisuudeksi, joka hurmaa kuulijansa.

Ohjelmistossa tutut joululaulut ja uudemmat suosikit muodostavat täydellisen ja harmonisen elämyksen. Huippusolistiemme korkeatasoiset esitykset tuovat konserttiin oivaltavasti raikkaita ja kiehtovia sovituksia.

Esiintymislava huokuu joulujuhlan tunnelmaa, kun Jukka Nykäsen johtama 10-henkinen orkesteri astelee lavalle. Maamme parhaista muusikoista koostuva orkesteri ei jätä ketään kylmäksi.

Konsertti alkaa klo 14, ja kestää 2,5 tuntia.

Konsertissa on puolen tunnin väliaika, jolloin yhdistys tarjoaa virkistystä. Lisätietoja järjestösihteeriltä.

Lounas ennen konserttia

Musiikkitalon lämpiössä on tarjolla lounas klo 12. Lounaaseen kuluu salaattipöytä, lämmin ruoka sekä kahvi tai tee. Ruokavaihtoehdot ovat kala tai kasvis, joten kerro ilmoittautuessasi, kumman haluat. Muista kertoa omat ja avustajasi mahdolliset allergiat ja muut ruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä!

Yhdistys tarjoaa lounaan ja konserttilipun jäsenelle ja yhdelle avustajalle.

Ilmoittaudu joulutapaamiseen viimeistään 30.10. järjestösihteerille venla.raty@hengitystuki.fi tai 050 532 1001. Voit osallistua myös vain lounaalle tai konserttiin.

Lisää uutisia:

Etäjuttutuokio 11.1. klo 16-17.30

EtäjVapaamuotoiset etäjuttutuokiot jatkuvat tammikuussa! Torstaina 11.1. keräännymme taas Teams-yhteydellä keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Jaetaan hyviä juttuja siitä, miten voi valvoa etujaan. Ja jutellaan muutenkin sen mukaan,

Lue lisää »

Presidentinvaalit 2024 ja kotiäänestys

Kotona voi äänestää ennakkoon, jos äänestäjän kyky liikkua ja toimia on siinä määrin rajoittunut, ettei hän pääse ennakkoäänestyspaikkaan tai vaalipäivänä äänestyspaikkaan ilman kohtuuttomia vaikeuksia. Kotiäänestyksessä

Lue lisää »

Pyydä tietoihisi riskimerkintää

Jos käytät elämää ylläpitävää hengityslaitetta, on kaikkien terveydenhuollon ammattilaisten tärkeä ymmärtää miten toimia kanssasi päivystys- ja akuuttitilanteissa varsinkin silloin, jos et itse pysty kertomaan tilanteestasi.

Lue lisää »

Tervetuloa verkkosivuillemme!

Kaipaamme hieman palautetta sivustomme sisällöstä. Toivottavasti jaksat vastata yhteen kysymykseen.

Tietoa käytetään toimintamme kehittämiseen. Kiitos!

Skip to content