Ajankohtaisia uutisia:

Joulutapaaminen lauantaina 26.11. Helsingissä

Joulutapaaminen on tänä vuonna kaksiosainen. Ensin menemme tutustumaan Amos Rexissä olevaan näyttelyyn Hiljaisuuden paraati  ja sen jälkeen suuntamme syömään. Voit myös tulla vain toiseen tilaisuuteen.

Hiljaisuuden paraati

Belgialaisen taiteilijan Hans Op de Beeckin Hiljainen paraati on veistoksellinen mielenmaisema ja kokonainen puisto, joka kutsuu kävijän vaeltamaan arvoituksellisessa, elämän eri vaiheita kuvaavassa puistossa, jossa liike on jähmettynyt paikoilleen. Näyttelyn ikään kuin tuhkaan peittynyt maisema johdattaa hidastamaan tahtia ja kannustaa peilaamaan sisäänpäin — hiljentymään hetkeen.

Yhdistykselle on varattu näyttelyn esittely klo 13. Tämän jälkeen näyttelyyn voi tutustua omaan tahtiin. Esittelyyn mahtuu korkeintaan 15 henkeä avustajat mukaan lukien, joten ole nopea ilmoittautumaan! Yhdistys tarjoaa liput näyttelyyn jäsenilleen. Avustajat pääsevät maksutta.

Näyttely on Amos Rexissä, Lasipalatsissa Helsingin keskustassa. Osoite on Mannerheimintie 22–24. Amos Rex on esteetön kulkea. Mannerheimintien puolella on pieni kynnys, mutta rakennuksen takaa ei ole kynnystä.

Amos Rex https://amosrex.fi/nayttelyt/hans-op-de-beeck-hiljainen-paraati/

Lounas Itsudemossa

Ravintola Itsudemossa meitä odottaa herkullinen buffet-pöytä. Perinteisten sushien lisäksi löytyvät vegaanivaihtoehdot kuten vegaaniset sushit ja salaattipöydän. Tarjolla on myös kasvis- ja liharuoat kastikkeineen kuten esimerkiksi ankkaa, kanaa, nautaa, tiikerirapuja, keitettyä ja paistettua riisiä ja nuudelia sekä tietysti herkullinen Miso-keitto. Lisäksi on tietenkin jälkiruoka sekä kahvi ja tee.

Meille on varattu pöytä klo 14.30.

Itsudemo sijaitsee Kampissa aivan Kampin keskuksen ja Amos Rexin vieressä. Osoite on Salomonkatu 3.

Ravintola on esteetön.

Yhdistys tarjoaa ruoan jäsenilleen ja yhdelle avustajalle per jäsen.

Itsudemo https://itsudemo.fi/helsinki/

Ilmoittaudu viimeistään 18.11. joulutapaamiseen osoitteessa https://bit.ly/HengitystukiJoulu22

Lisää uutisia:

Etäjuttutuokio 11.10. klo 16

Seuraava etäjuttutuokio järjestetään keskiviikkona 11.10. klo 16-17.30. Tule keskustelemaan vammaispalvelulakiuudistuksen uusimmista käänteistä. Voit purkaa tuntojasi, jakaa harmituksen ja kuulla muiden mietteet aiheesta. Juttutuokiot ovat suunnattu

Lue lisää »

Tervetuloa verkkosivuillemme!

Kaipaamme hieman palautetta sivustomme sisällöstä. Toivottavasti jaksat vastata yhteen kysymykseen.

Tietoa käytetään toimintamme kehittämiseen. Kiitos!

Skip to content