Hengitystuki ry

Ajankohtaisia uutisia:

Lihastauti ja hengityksen tuki – Kokemustoimijan puheenvuoro 23.11. klo 18-19

Etätilaisuus hengityksen tuen eri muodoista kokijan näkökulmasta

Torstaina 23.11. klo 18-19

Monen lihastaudin seurana tulevat erilaiset hengitysvaikeudet. Heikot lihakset ja huonot selän asennot aiheuttavat hankaluuksia keuhkojen liikkeessä, josta taas seuraa hengitysvajausta ja sairastelua.

Lihastauti ja hengityksen tuki -illassa kuulemme yhden lihastautia sairastavan kokemuksia hengityksen tukemisesta mm. hengitysharjoitusten ja asentohoitojen avulla, lääkkeillä, sekä imulaitteen ja hengityslaitteen avulla. Hän on kokeillut hieman kaikenlaista elämänsä aikana ja todennut, että oikea-aikainen ja oikeanlainen tuki helpottaa elämää. Kokemustoimijan puheenvuoron jälkeen hengityksen tuki ei ole pelottava asia! Kannattaa etsiä ne juuri itselle toimivat tuen muodot.

Lihastauti ja hengityksen tuki – Kokemustoimijan puheenvuoro järjestetään etätilaisuutena, Teams-yhteyksien välityksellä.

Illan järjestävät Lihastautiliitto, Hengitystuki ry ja SMA Finland ry.

Ilmoittautumista ei tarvita. Klikkaa itsesi vain osoitteeseen https://bit.ly/lihastautijahengityksentuki

Puheenvuoron jälkeen on aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Tiedustelut ja kysymykset voit lähettää osoitteeseen venla.raty@hengitystuki.fi

Tilaisuudessa noudatetaan turvallisemman ja toimivan tapahtuman periaatteita.

Lisää uutisia:

Laita oma nimesi näkyville yhdistyksen WhatsApp-ryhmiin

Yhdistyksen Whatsapp-ryhmät ovat toiminnassa! Ryhmiä on kaksi erilaista – yksi vertaistuelle ja keskinäiselle jutustelulle sekä toinen ryhmä yhdistyksen tiedotukseen. Löydät ryhmiin liittymiseen ohjeet tästä linkistä: https://hengitystuki.fi/whatsapp-ryhmissa-vertaistukea-ja-tiedotusta/

Lue lisää »

WhatsApp on hyvä paikka keskustelulle

Kaipaatko vertaistukea? Yhdistys on avannut jäsenilleen ja heidän läheisilleen keskustelupaikan WhatsAppissa. Siellä voi keskustella kaikesta mieltä painavasta, vuorokaudenajasta riippumatta. Voit pyytää liittymistä laittamalla sähköpostia anna.valta@hengitystuki.fi.

Lue lisää »

Vammaiskortti -tietoiskut keväällä 2024

Nyt kun hengityshalvauspäätöskin oikeuttaa vammaiskortin A-merkintään, kannattaa korttiin tutustua tarkemmin. Alla olevista tapahtumista saat kattavasti tietoa aiheesta! Keväällä 2024 järjestetään kaksi tietoiskua. Tietoiskuissa saat tietoa

Lue lisää »

Tervetuloa verkkosivuillemme!

Kaipaamme hieman palautetta sivustomme sisällöstä. Toivottavasti jaksat vastata yhteen kysymykseen.

Tietoa käytetään toimintamme kehittämiseen. Kiitos!

Skip to content