Ajankohtaisia uutisia:

Uutta ja vanhaa yhdistyksen hallituksessa

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin eilen Tampereella. Läsnäkokous oli vaihtelua monen vuoden etäkokousten jälkeen. Kuulumisten vaihto ja viinereiden syönti oli helpompaa kasvokkain. Vuosikokous oli myös Hengitystuki ry:n ensimmäinen. Viime vuonna kokoonnuimme vielä vanhalla nimellä.

Ennen kokousta Petri Iso-Somppi kertoi kostutinvalmistaja Fisher-Paykelin terveiset yhdistykselle. Hän esitteli uutta 950-mallista kostutinta. Pohdimme yhdessä se eroaa vanhasta MR850 mallista, joka monella meistä on käytössä, ja miten se toimii eri käytännöntilanteissa. Suomeksi tietoa tästä kostuttimesta ei ikävä kyllä ole vielä saatavilla. Jos se kuitenkin kiinnostaa, ole yhteydessä yhdistykseen, niin viemme viestin eteenpäin.

Varsinainen kevätkokous sujui mallikkaasti. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Jukka Sariola ja uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Terhi Toikkanen. Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Matti Nevanpää (2), Matti Koikkalainen (1), Rita Järvinen (1) ja Fredrika Ilvonen (2), ja varajäseniksi Pietari Ahtiainen (1) ja Hannu Salonpää (2). Numero perässä kertoo kauden pituuden vuosina. Yhdistyksen uudet säännöt toivat muutoksia kausiin näin ensimmäisellä kerralla.

Ensi vuoden toimintasuunnitelma hyväksyttiin myös vuosikokouksessa. Toiminnan painopisteenä ovat edelleen uuden vammaispalvelulain tuomat muutokset. Jos sinulla on ehdotuksia tai toiveita ens vuoden toiminnan suhteen, laita sähköpostia info@hengitystuki.fi.

Lisää uutisia:

Etäjuttutuokio 11.10. klo 16

Seuraava etäjuttutuokio järjestetään keskiviikkona 11.10. klo 16-17.30. Tule keskustelemaan vammaispalvelulakiuudistuksen uusimmista käänteistä. Voit purkaa tuntojasi, jakaa harmituksen ja kuulla muiden mietteet aiheesta. Juttutuokiot ovat suunnattu

Lue lisää »

Tervetuloa verkkosivuillemme!

Kaipaamme hieman palautetta sivustomme sisällöstä. Toivottavasti jaksat vastata yhteen kysymykseen.

Tietoa käytetään toimintamme kehittämiseen. Kiitos!

Skip to content