Etäjuttutuokio vammaispalvelulaista 29.8. klo 15

Uusi vammaispalvelulaki viivästyy – miltä nyt tuntuu?

Tekeekö mieli jutella ja kuulla muiden ajatuksia lakiuudistuksesta? Tule keskustelemaan uusimmista käänteistä yhdistyksen juttutuokioon. Yhdistyksemme alkaa järjestää vertaistuellisia etäjuttutuokioita vammaispalveluja koskevien mietteiden jakamiseksi. Juttutuokiot ovat suunnattu kaikille hengitystuen käyttäjille. Monen läheisenkin ajatukset ovat varmaankin pyörineet asian ympärillä. Tervetuloa juttelemaan etänä tai vain kuuntelemaan! Paikalla on aina myös joku yhdistyksen edustaja.

Juttutuokioissa voit purkaa tuntojasi lain viivästymisestä, ja kuulla muiden mietteitä aiheesta. Voimme miettiä yhdessä, miten lain viivästyminen vaikuttaa hengitystuen käyttäjien elämään. Voit kertoa myös omista suunnitelmistasi lain voimaantulon jälkeen. Tiedätkö, miten haluat palvelusi järjestettävän vai mietitkö vielä vaihtoehtoja?

Juttutuokiot perustuvat vertaistukeen. Sana on siis vapaa, ja paikalla saa olla vain kuuntelemassa muiden ajatuksia. Juttutuokioissa noudatetaan turvallisemman ja toimivan tapahtuman periaatteita.

Ensimmäinen vertaistuellinen juttutuokio järjestetään Teamsilla tiistaina, elokuun 29. päivä klo 15-17. Paikalla on silloin vertaisten keskusteluryhmiä Uudenmaan lihastautiyhdistyksessä pitkään vetänyt Kati Borg-Penttilä. Jaetaan hyviä juttuja siitä, miten voi valvoa etujaan. Ja jutellaan muutenkin sen mukaan, mitä on mielen päällä.

Osallistuminen on helppoa. Klikkaa itsesi vain osoitteeseen https://bit.ly/htukijuttuokio0823 
Ilmoittautumista ei tarvita!

Jos et pääse nyt paikalle, ei huolta. Seuraava juttutuokio järjestetään lokakuussa.

Lisää ajankohtaisia uutisia:

Tervetuloa verkkosivuillemme!

Kaipaamme hieman palautetta sivustomme sisällöstä. Toivottavasti jaksat vastata yhteen kysymykseen.

Tietoa käytetään toimintamme kehittämiseen. Kiitos!

Skip to content