Etäjuttutuokio vammaispalvelulaista 29.8. klo 15

Uusi vammaispalvelulaki viivästyy – miltä nyt tuntuu?

Tekeekö mieli jutella ja kuulla muiden ajatuksia lakiuudistuksesta? Tule keskustelemaan uusimmista käänteistä yhdistyksen juttutuokioon. Yhdistyksemme alkaa järjestää vertaistuellisia etäjuttutuokioita vammaispalveluja koskevien mietteiden jakamiseksi. Juttutuokiot ovat suunnattu kaikille hengitystuen käyttäjille. Monen läheisenkin ajatukset ovat varmaankin pyörineet asian ympärillä. Tervetuloa juttelemaan etänä tai vain kuuntelemaan! Paikalla on aina myös joku yhdistyksen edustaja.

Juttutuokioissa voit purkaa tuntojasi lain viivästymisestä, ja kuulla muiden mietteitä aiheesta. Voimme miettiä yhdessä, miten lain viivästyminen vaikuttaa hengitystuen käyttäjien elämään. Voit kertoa myös omista suunnitelmistasi lain voimaantulon jälkeen. Tiedätkö, miten haluat palvelusi järjestettävän vai mietitkö vielä vaihtoehtoja?

Juttutuokiot perustuvat vertaistukeen. Sana on siis vapaa, ja paikalla saa olla vain kuuntelemassa muiden ajatuksia. Juttutuokioissa noudatetaan turvallisemman ja toimivan tapahtuman periaatteita.

Ensimmäinen vertaistuellinen juttutuokio järjestetään Teamsilla tiistaina, elokuun 29. päivä klo 15-17. Paikalla on silloin vertaisten keskusteluryhmiä Uudenmaan lihastautiyhdistyksessä pitkään vetänyt Kati Borg-Penttilä. Jaetaan hyviä juttuja siitä, miten voi valvoa etujaan. Ja jutellaan muutenkin sen mukaan, mitä on mielen päällä.

Osallistuminen on helppoa. Klikkaa itsesi vain osoitteeseen https://bit.ly/htukijuttuokio0823 
Ilmoittautumista ei tarvita!

Jos et pääse nyt paikalle, ei huolta. Seuraava juttutuokio järjestetään lokakuussa.

Lisää ajankohtaisia uutisia:

In memoriam

Yhdistyksemme hallituksen jäsen, maailmanmatkaaja Viki Vehviläinen 1980 – 2022 Matkailusta ja liikunnasta nauttiva helsinkiläinen Viki oli utelias ja elämäniloinen. Hän halusi kokea paljon. Kesäisin jo

Lue lisää »

Läheisten keskusteluryhmä 8.2.

Elämää ylläpitävää hengityslaitetta käyttävien läheisille tarkoitettu keskusteluryhmä kokoontuu verkossa keskiviikkona 8.2. klo 17-18.30. Vieraana tällä kerralla on Jukka Sariola aiheenaan ”Äidin rooli elämäni kulussa” Tervetuloa

Lue lisää »

Tervetuloa verkkosivuillemme!

Kaipaamme hieman palautetta sivustomme sisällöstä. Toivottavasti jaksat vastata yhteen kysymykseen.

Tietoa käytetään toimintamme kehittämiseen. Kiitos!

Skip to content